tandem barcelona
  Tandem Barcelona
Barcelona
De spaans school
Onze methode
Spaans-Cursussen
Onderdak
Prijzen
Aanmelding
Contact
   
  Spanischkurse in Barcelona Spanischkurse
in Barcelona
  Spanish courses in Barcelona Learn Spanish
in Barcelona
  Corso di Spagnolo in Barcelona Corso di Spagnolo
in Barcelona
  Cursos de Español en Barcelona Cursos de Español
en Barcelona
  Spaans-Cursussen
in Barcelona
  japanese-version

Tandem-Sprachschulen-Spanien

 

Onderdak in Barcelona

 

Wij bieden onze cursusdeelnemers onderdak aan, in Spaanse privéwoningen, met kookgelegenheid. Beddengoed ed handdoeken zijn voorhanden. Iedere student heeft een eigen kamer. In deze woningen verblijven ook de Spaanse verhuurders en soms ook andere Tandem studenten. De reservering van een tweepersoonskamer is alleen mogelijk als die twee personen samen arriveren. De verhuring duurt steeds van zondag tot zaterdag. Alle overnachtingsmogelijkheden zijn in de stad en zijn met het openbaar vervoer in 15 tot 20 minuten makkelijk te bereiken.

En hier zijn de prijzen!

In juli en augustus bestaat bovendien de mogelijkheid (op aanvraag), om in een studentenhuisvesting te wonen die op 4 minuten loopafstand van de school verwijderd is, in het centrum van Barcelona. Spaanse studentenhuisvesting is niet te vergelijken met Nederlandse studentencomplexen. Het betreft privéhuizen, die kamers aan studenten verhuren; er wordt regelmatig gepoetst en deze studentenwoningen hebben een restaurant. Afzonderlijke kookgelegenheid heeft men daarentegen niet.

Alle overnachtingsmogelijkheden zijn in de buurt van de school gesitueerd en zijn te voet of met het openbaar vervoer te bereiken.

 

WebDesign  
Tandem Barcelona : Spanish courses in Barcelona Impressum
  Tandem Barcelona - Rda St. Antoni, 100 - 08001 Barcelona - Spain

Fax: +34 (0) 93301 4634
 
 
.