tandem barcelona
  Tandem Metrocultura Barcelona
Barcelona
  De spaans school
  Onze methode
Spaans-Cursussen
Onderdak
Prijzen
Aanmelding
Contact
   
  Spanischkurse in Barcelona Spanischkurse
in Barcelona
  Spanish courses in Barcelona Learn Spanish
in Barcelona
  Corso di Spagnolo in Barcelona Corso di Spagnolo
in Barcelona
  Cursos de Español en Barcelona Cursos de Español
en Barcelona
  Spaans-Cursussen
in Barcelona
  Kursy hiszpańskiego w Barcelonie
  japanese-version

 

 

Spaans Cursussen in Barcelona, Spanje

  Spanischkurse - Tandem BarcelonaTalenschool
Tandem Metrocultura Barcelona is een aangename, informele school in het centrum van Barcelona, op vijf minuten loopafstand van de Ramblas.

Het onderwijs vindt plaats in kleine groepen en wordt gegeven door vriendelijke, ervaren en gekwalificeerde leraren. Ons streven is erop gericht, de cursusdeelnemers snel en effektief de Spaanse taal te laten leren in een aangename sfeer.

Per groep worden maximaal tien deelnemers ingedeeld, zodat het ons mogelijk blijft, persoonlijke aandacht te schenken. Wij bieden professioneel en gekwalificeerd onderwijs tegen een gunstige prijs.


View Larger Map

Onze Spaans-methode

Spanischkurse in Spanien - Tandem BarcelonaMiddels kommunicatieve methoden worden in een ontspannen sfeer aktieve en passieve taalvaardigheden ontwikkeld, waarbij de grammatika en schriftelijke taalvaardigheid
niet vergeten worden. Onze leraren gebruiken verschillende soorten onderwijsmateriaal ter stimulering van de stuwkracht en motivatie
van de deelnemers. Tijdens de lesuren wordt uitsluitend Spaans gesproken.

Onze Spaans cursussen

Spanischkurse in Spanien - Tandem BarcelonaGedurende het hele jaar worden intensief-cursussen aangeboden. Er zijn zeven verschillende leerniveau´s, van beginner tot gevorderde. De cursussen duren tenminste twee weken. Aangezien de groepen klein zijn, kunnen de deelnemers actief participeren in het onderwijs.


De groepen worden samengesteld middels de resultaten van de indelingstest. Lesuren vinden plaats van maandag tot vrijdag, van 9.00 9.00/10.30 + van 10.45/12.15 (Standard courses) + van 9.00/10.30 + 10.45/12.15 + 12.30/13.15 (Intensive courses). Een lesuur omvat 45 minuten. Het onderwijs is ingedeeld in blokken van 90 minuten.

Kultuurprogramma Buiten de lesuren, bieden wij, in de namiddagen, onder begeleiding van leraren, uitstapjes en kulturele events aan. Daaraan deelnemende cursisten dragen zelf de kosten voor entreegeld en vervoer.

WebDesign  
Tandem Metrocultura Barcelona:
Spanish courses in Barcelona
Impressum
Tandem Metrocultura Barcelona - Rda St. Antoni, 100 - 08001 www.tandem-barcelona.com
[email protected]
.